Visa dina starka sidor.

Vi identifierar och kommunicerar det bästa du har.

Do nothing average.

Vi är en kommunikationsbyrå som rör oss fritt mellan alla mediekanaler. Allt beror på dina mål och vad du vill uppnå för resultat. Vår affärsidé är enkel: Att kommunicera det bästa du har. Att lyfta fram de skarpaste, mest särpräglade egenskaperna som gör ditt varumärke angeläget och intressant. Egenskaperna som får dig att skina starkt. Som känns i hjärtat, magen och hjärnan. Som får dina konkurrenter att sova sämre om nätterna. Som får dina kunder, konsumenter och fans att känna sig övertygade om att de gör helt rätt val.

JOBBA HOS OSS

DNA Agency vill utvecklas. Vi växer och skalar nu upp vår verksamhet med höga ambitioner. Drivs du av att vara med och forma din arbetsplats där allt ännu inte är satt i sten? Hos oss kommer du till en mindre kommunikationsbyrå i ett större sammanhang. Vi värdesätter öppenhjärtiga, prestigelösa relationer där vi tillsammans skapar underverk. Vi jobbar med insikter, inte åsikter: Är färgen blå avgörande för att kundens kunder ska attraheras, ja, då älskar vi blått. 

Välkommen in med din spontanansökan! 

Vad får det lov att vara?

Först och främst: Om du är inom B2B eller B2C spelar mindre roll, vi har stor erfarenhet från bägge områdena. Men vårt hjärta klappar förstås lite extra för retail och DVH, och vi älskar känslan av att skapa ett köp på sista raden. Hursomhelst, hos oss får du hjälp med hela resan – från strategiska frågor till det faktiska och praktiska genomförandet. Till exempel kan vi undersöka hur din marknad ser ut, om din positionering är rätt eller att optimera din varumärkesplattform. Det här jobbet gör vi gärna tillsammans med vår systerbyrå Habermax. Vidare så utvecklar vi kommunikationskoncept. Tar fram förpackningsdesign. Stöttar din säljkår med relevant införsäljningsmaterial. Aktiverar i butik. Får dig att synas i SoMe. Gör film, rörlig grafik och radio. Ja, att kommunicera idag innebär att kunna paketera ditt budskap och sända det i en mängd olika plattformar. Vi behärskar de allra flesta, och om vi behöver specialisthjälp så har vi tillgång till ett brett nätverk med väldigt duktiga kompetenser.

Insikter. Inte åsikter.

För att träffa rätt i kommunikationen gäller det att ha bra ingångsvärden. Vi arbetar alltid med insikter som utgår från objektiva sanningar, inte personligt tyckande eller förutfattade meningar. Kanske sitter ni redan på massor av data om era kunder, konsumenter och omvärld? Perfekt. Annars kan vi komplettera genom att göra egna undersökningar – från mindre “vart blåser det åt?” till mer djuplodande varianter. Allt mynnar ut i en analys och slutsatser som bättre låter oss veta vad kommunikationsutmaningen handlar om. Mindre tyckande och mer tänkande, med andra ord.

Av! istället för be.

För att din marknads- och kommunikationsinvestering ska bära frukt är vi extra noga på en punkt: Att avgränsa uppdraget. Utan att begränsa det. Det handlar om att koncentrera uppgiften, att ta fram tydliga mål, att ta bort onödiga distraktioner.

Avgränsningen ger oss utrymme att bli kreativa på riktigt för dig. Avgränsningen skapar ett vassare resultat. Det handlar om att våga renodla för att nå längre.

”Du skall inga briefer hava jämte mig”

Allt startar med en brief, eller en uppdragsbeskrivning på ren svenska. Du fyller i den innan uppdraget startar, antingen på egen hand eller tillsammans med oss. Briefen leder till en debrief från oss där vi beskriver hur vi tolkar uppdraget och hur vi vill ta oss an det. Det handlar om att skapa samsyn, att vi är överens om vad vi ska uppnå och på vilket sätt vi ska nå dit. Sedan jobbar vi dit målmedvetet tillsammans.

En del av Thinc.

Vi ingår i Thinc, en koncern inom affärsutveckling, information och varumärkesbygge. Tillsammans löser vi allt från insikter och strategi till kampanjer, webb- och filmproduktion, event, PR, interninfo, kommersiella miljöer och mer. Du får EN partner, EN kontaktyta och EN enda konsekvent lösning för din utmaning. We make you succeed.