COPYWRITER & EKVILIBRIST INOM DVH & RETAIL?

GREJEN MED DIG.

Du besitter förmågan att verkligen vilja kunna våra uppdragivares affär. Du är snabb. Du hanterar tvära kast bra, och kan ställa om fort. Du gillar det till och med. Du trivs med att presentera, är påläst och kan både argumentera och ta feedback. Skriva kan du såklart, och du älskar att få skarpa, fungerande idéer att flyga i verkligheten. Gärna varumärkesbyggande och köputlösande kommunikation. Samtidigt.

”Men inte nog med det!”

En av DNA Agencys specialiteter är att i slutändan få fart på försäljningen för snabbrörliga konsumentvaror och varumärken. Vi är specialister på varumärkesstrategier och konceptplattformar men glömmer aldrig den där jäkligt vassa säljpresentationen eller hyllavdelaren. Konklusion: Oavsett uppdrag är hyllvippan lika viktig som filmen, sajten, SoMe-innehållet, säljkonferensen eller eventet. Allt det här är mammas gata för dig. Inget är för litet eller för stort för att du ska vilja sätta tänderna i det.

På din stamtavla

Du har jobbat ett par år på byrå. Din verktygslåda är stor eftersom du är en allätare i yrket. Du har lärt dig konsumentvarumärken. Du rör dig ledigt mellan digitala och analoga världar. Du har en eller flera relevanta utbildningar i ryggen. Din nyfikenhet har gett dig livserfarenhet, både på ett professionellt och personligt plan. Vid sidan av jobbet har du andra passioner och omständigheter som gör dig till den spännande person du är.

VI DÅ?

Vi växer. Vi utvecklas. Vi vill bli fler. Vi benämner oss som ”kommunikationsbyrå” istället för ”reklambyrå”, eftersom det senare blir för smalt, förlegat, ensidigt. Vi ingår i nätverket Thinc där det finns andra byråkompisar som vi jobbar med ibland. Vi värdesätter öppenhjärtiga, prestigelösa relationer där vi tillsammans skapar underverk. Vi jobbar med insikter, inte åsikter. Gå in på dnaagency.se så ser du lite mer om oss.

Ansök!

Skicka din ansökan med cv och en beskrivning av dig själv till: info@dnaagency.se senast den 29/10. Och har du frågor, ring Thomas på +46 738 090 216. Välkommen!